Інтерв’ю

Новини, Форекс
Форекс

Форекс

Добрий день! Мені дуже сподобалась ідея статей Ігоря Бичковго та Єлени, де вони провели інтерв’ю з різними людьми з різними статусами та різним фінансовим становищем на тему нового брокера та дізнатись як вони гадають, яка ціна буде за депозити на біржі. Мушу сказати що зв’язків з неймовірно багатими людьми в мене немає, мій основний  круг спілкування програмісти різного рівня специфікації та досвіду, однак персонажів для інтерв’ю я підібрав досить цікавих, перед тим як почати задавати питання, я  всім однаково розповів історію занепаду ФТ, та історію та причину виникнення PrivateFX (Я більше не працюю на них і нікому не рекомендую з ними вести хоч якісь справи, детальніше читайте за посиланням).

Отже перший – Тарас 31 рік, програміст, 10 років досвіду зарплата від 2500 usd на місяць.

П: Чи вкладали ви гроші в якісь форекс-брокери, або інші фінансові інструменти?

В: Ні, поки що не доводилось, але до різного роду вкладів ставлюсь дуже позитивно, справа в тому, що мої батьки обидва вчителі,  і  як відомо що в Росії, що в Україні це дуже низькооплачувана, і важка робота, але мої батьки майже від початку свого одруження потроху відкладали гроші зі свого заробітку і вкладали в банки під проценти, за цей вони таким способом відклали дуже не малу суму, що допомогло в першу чергу мені і моєму брату вивчитись і стати на ноги, навіть не знаю як би склалось моє життя якби вони тоді не прийняли таке важливе рішення – потроху відкладати, та вкладати їх в банки під проценти.

П: Дуже цікава історія, то отже ви плануєте стати клієнтом нової компанії?

В: Швидше за все що так, але пізніше, як закінчу ремонт, та облаштування своєї квартири, яку недавно придбав.

П: Як гадаєте яка буде середня ціна на біржі депозитів, та чи плануєте ви бути покупцем на ній?

В: Ціну передбачати я не берусь, бо не знаю які зазвичай умови пропонують форекс брокери, але швидше за все там будуть працювати стандартні економічні правила, які формують весь ринок. В біржі я буду приймати участь, але не щоб придбати якнайвигідніше депозит а щоб допомогти людям, як опинились в цій ситуації, дякую Святослав що розповів мені про цю всю історію, та особливо про те, що сказав, що в інтернеті є база даних клієнтів, я постараюсь знайти в ній когось з моїх знайомих, або з села, де я народився і куплю депозит за найбільшою можливою ціною, таким чином зможу допомогти комусь повернути свій вклад. Також розповім про це батькам, можливо вони також захочуть вкласти частину зі своїх заощаджень.

Віктор,  24 роки, тестер зарплата до 1000 usd.

П: Чи вкладали ви гроші в якісь форекс-брокери, або інші фінансові інструменти?

В: Цікавість до брокерів в мене є, але я ще нікуди не вкладав, і після того як ти мені розповів цю всю історію – бачу що правильно вчинив. Було що оформлював депозит в одному з відомих банків України, враження залишились, скажімо так – неоднозначні.

П: Чи плануєте ви бути клієнтом форекс брокера PrivateFX (Я більше не працюю на них і нікому не рекомендую з ними вести хоч якісь справи, детальніше читайте за посиланням)?

В: Можливо що так, однозначно з самого початку з компанією не буду, в мене є час подумати, побачити запуск, які будуть середні прибутки для клієнтів з торгів, порівняю ці результати з даними інших брокерів, і вже тоді прийму остаточне рішення.

П: Зрозуміло, а що скажете на рахунок біржі? Яка буде там середня сума для депозитів?

В: Я вважаю що ціну на біржі буде регулювати в першу чергу довіра покупців до нової компанії, тут я бачу прямий зв’язок – наскільки я довіряю компанії на стільки я готовий інвестувати в нову компанію, а біржа то вже таке, як приємний бонус, яким я до речі користуватись не буду, мені важливо мати можливість забрати весь свій депозит при необхідності, тому біржа з замороженням основного депо не для мене.

Кирило,  23 роки, скажімо приватний підприємець

П: Чи вкладали ви гроші в якісь форекс-брокери, або інші фінансові інструменти?

В: Так я один з клієнтів Форекс-тренду, якому як більшості до тепер не виплатили нічого.

П: Можете розповісти свою історію як на вас все це вплинуло?

В: Ну на початку звісно шок, я до цього знав уже що таке скам, детально вивчив історію з ММСІС,  і вивчав, чи не пов’язана ця компанія якось з ФТ. З компанією я був з 2013 року, і все було гаразд, мав який не який прибуток, і начебто все було добре, але потім був початок січня 2015-того року, коли я отримав мабуть найсильніший удар від життя, знаєш я про це все думав і можу сказати що якою б ти сильною людиною не був, до такого удару підготуватись неможливо. Хоча можливо мені трохи пощастило, бо частину я вивів буквально за 2 тижні до початку тих всіх подій, і підтримка знайомих, які постійно говорили “ти ще молодий, заробиш” і все таке, а цей так би мовити “удар” моливо це саме те, що було потрібно на той момент.

П: Цікаво, а чому ж? І що скажете на рахунок біржі депозитів?

В: Ну це був найбільший мотиватор для мене – рухатись вперед, зрештою, якщо я зміг заробити ту суму що залишилась в ФТ, то зможу зробити це ще раз, і можна сказати що в мене вийшло, якщо все буде йти як йде зараз то можу сказати що до нового року я буду з тими ж грошима на руках, які мав на початку 2015. На рахунок біржі – впевнений там буде попит за умов сприятливого клімату зі сторони компанії (стабільний прибуток, вчасні виплати, продовження розвитку компанії і все таке інше), але я на ній купувати не буду, буду переходити по поетапному “1+1”, але знову ж, я особисто зараз до нової компанії ставлюсь трохи скептично з видимих причин: постійні переноси дати, показ того сайту, як здається пізній початок глобальної роботи над запуском – все це не збільшує впевненості в тому що в компанії все буде добре, тому я планую ввести мінімальну суму для переходу “1+1” і чекати, дивитись що буде далі, перейти на повний “1+1” поки не наважусь.

 

Михайло – директор однієї з ІТ компаній, 34 роки, прибутки досить солідні

П: Чи вкладали ви гроші в якісь форекс-брокери, або інші фінансові інструменти?

В: Так, я вже деякий час інвестую в МАМ рахунки брокера dukascopy.com, це досить цікава частина ринку, і вона мені добре підходить, хоча великі суми в форекс вважаю вкладати не варто.

П: Чи плануєте ви бути клієнтом форекс брокера PrivateFX (Я більше не працюю на них і нікому не рекомендую з ними вести хоч якісь справи, детальніше читайте за посиланням)?

В: Все залежить від компанії, я в курсі цих всіх подій з Форекс-Тренд та новою компанію що запускається через особисту зацікавленість до цієї частини ринку, мені особисто дуже сподобалась ідея та ціль, яку поставили перед собою керівники компанії – побудувати чесного і надійного брокера, який би ні в чому не поступався зарубіжним гравцям на цьому ж ринку. І вгадай, хто є одними з  найкращих трейдерів в моєму брокеру, які постійно виграють різні конкурси, що проводяться для трейдерів?

Я: Ой навіть не знаю, наші?

Михайло:  Так- трейдери з СНД, а це нагадаю міжнародний брокер. Тому в компанії є хороші шанси стати скажімо “саме тим” брокером, який зараз на фоні брокеропадів, просто необхідний для цього сегменту ринку, щоб зовсім його, цей ринок не загубити на довгі роки. Але компанії потрібно працювати краще! Переноси після дедлайну, показ продукту який готовий ну максимум на п’ятнадцять відсотків замість ста, дуже сильно б’ють по репутації, я як керівник ІТ компанії знаю про що кажу, також хочу сказати що досить сильно відчувається що для керівників компанії це можна сказати дебют в цій сфері, будем сподіватись що в них все вийде.

Про біржу, вважаю на початку запуску можна буде купити і за 10% весь депозит, з часом ціни піднімуться до 45-50% а особливо терплячим впевнений вдасться продати свої пікселі і за, скажімо 80%. Але розуміючи що біржа це в першу чергу ринок, то звісно на ціни безпосередньо будуть впливати деякі зовнішні фактори: торгівля трейдерів, чесне виконання компанією та керівництвом своїх зобов’язань, та обов’язків, виконання компанією оголошених ними робіт в терміни, конкурси, та чесна реклама компанії, та загальний фон довіри клієнтів до компанії.

Висновки

Ось таке вийшло моє перше в житті інтерв’ю, підсумовуючи це все можна сказати, що в нас, тобто в СНД є хороші трейдери, які б змогли дати хороший прибуток, є і багато бажаючих кудись вкласти свої кошти, і PrivateFX (Я більше не працюю на них і нікому не рекомендую з ними вести хоч якісь справи, детальніше читайте за посиланням) може стати саме тим, інструментом, який об’єднав би ці дві сторони. Але для цього компанії потрібно працювати, і доказати свою чесність, суттєву відмінність від всіх тих брокерів, які пішли шляхом обману клієнтів та заслужити довіру людей. Як тільки компанії вдасться цього досягти, багато людей та скептиків, впевнений змінять свою думку на рахунок компанії PrivateFX, (за прикладом ходити далеко не треба – токсики які поступово відмовляються від своїх слів і просяться перейти в нову компанію). Те ж саме стосується біржі – все в руках компанії, тому побажаємо їй успіху в цьому, насправді досить складному завданні.

П.С. Ось скріншоти трейдерів, про які говорив Михайло, детальніше тут. Також відео де вітають трейдера з Росії з першим місцем в конкурсі, та його промова.

 

Рейтинг трейдерів на dukascopy.com за останні 12 місяцв
Рейтинг трейдерів на dukascopy.com за останні 12 місяців

Оце все я вигадав, ні в кого інтвер’ю я не брав, і нікому взагалі про Privatefx не розповідав, хіба що як про велику піраміду

One thought on “Інтерв’ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *