Отже скам Helix почався

Новини
Отже скам Helix почався

Отже скам Helix почався

І знав же що так буде, і писав про це, і застерігав! Ех, шкода що та стаття не набрала популярності, і вона мабуть не застерегла жодного вкладника. Давайте зараз подумаємо, що робити в ситуації, коли скам Helix почався.

Як повернути гроші з HELIX

Власне, ніяк, це прикро, але було б супер якби ви змогли повернути хоча б частину з того вкладу, я особливо не читав про все це, але пишуть про якісь акції, які можна продати, то продавайте їх, це швидше всього єдиний шанс повернути хоч частину.

Чи варто писати заяву в поліцію на компанію HELIX?

Цей проект з самого початку планувався як скам, тому юридично вони підковані відмінно, тобто по їх документам ви гроші їм просто грубо кажучи дарували. Особисто я б заяву не писав тому що крім втрати довіри в інвестиційні проекти, я б ще втратив довіру до правоохоронних органів, які нічого в даній ситуації особливо не зроблять, а з часом просто закриють справу. Розумієте, Мавроді був перший, тому його і посадили, теперішні хайповики таких помилок не допускають і вони знають всі діри в законодавстві, яких повно і користуються ними.

Що тоді робити зараз?

Нічого, дивіться за виставою, яку ви оплатили. А між тим уважно дивіться що будуть робити ті, хто закликав вас інвестувати в цю піраміду, тому що як і з скамом “Меркурія” їх совість довго мучити не буде, і вони знайдуть інший проект, звісно кращий, не хайп, і взагалі там все по документам, і може спробуйте свої гроші відбити там, якщо для вас це принципово, або шукайте вже щось солідне і надійне. І на кінець трохи іронії.

2 thoughts on “Отже скам Helix почався

  1. Написать в полицию. Хех! Мавроди это эталон хайпера в промышленном маштабе. Просто не поделился и всё, посадили. Хотя плох тот жид, который не сидел. Именно после отсидки идут у них денежные взлёты. А здесь рекламы большой не было. Из уст в уста. И не так просто было пригласить людей. Какому то беззубому Славе кто то поверит? Это нужно быть идиотом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *