Куди вкласти гроші в 2016 році?

Uncategorized, Корисне
куда вложить деньги

куда вложить деньги

Добрий день, 2015 рік підходить до кінця, рік який став досить важким думаю для багатьох.

Однак, навіть не дивлячись на це,  питання все ж залишається –  куди вкласти гроші в наступному 2016 – му році?

Почну мабуть з того, що гроші в любому випадку потрібно кудись вкласти, вони повинні працювати, інакше яка тоді від них користь, тим більше коли зараз є стільки можливих способів куди вкласти гроші, про які я обов’язково розповім, але трошки згодом, в першу чергу розберемось в якій валюті тримати гроші.

Отже, куди вкласти гроші в 2016 році?

Отже, валюта – в першу чергу треба розуміти те, що в Україні, що в Росії наша вітчизняна валюта в дуже поганому стані, тому зберігати в ній гроші дуже ризиковано, найкращим варіантом все ж є зберігати їх в одній чи декількох іноземних валютах, а необхідну суму для життя міняти на нашу і витрачати її на свої потреби, тепер перейдемо безпосередньо до варіантів куди вкласти гроші в 2016 – му році:

  • Перше як завжди будуть банки, мабуть все ж такий найнадійніший спосіб зберегти гроші, але не сказав би що примножити їх, адже майже завжди депозитна ставка менша за рівень інфляції, тому цей спосіб якнайкраще підходить для збереження купівельної спроможності ваших грошей, але не більше.
  • Форекс, або довірче управління – тема яка набирає популярності дуже великими темпами, адже можна сказати що тут добре збалансовані прибуток та ризик. А дивлячись на гонку між форекс компаніями за клієнтом компанії намагаються запропонувати якнайкращі умови, щоб той чи інший клієнт обрав саме ту компанію для свого інвестування, що насправді дуже добре для клієнтів, конкуренція в цьому випадку клієнтам на руку. Критерії для вибору форекс брокера для інвестування та вимоги на 2016 – тий рік наступні: прибутки в рік 50-150% відсотків, хороша ліцензія, та захист в першу чергу від не торгових ризиків, та захист депозиту, детальніше про те яким має бути найкращий брокер читайте тут.
  • Хайпи – особисто я досить негативно ставлюсь до такого роду інвестування, хоча заробити можна навіть тут, два основні правила – працювати з хайп проектом з самого початку запуску, та завжди приводити рефералів, ті хто з’їв на цьому полі не один фунт меду вмудряються заробити за рік від 100% відсотків і більше.
  • Інвестування в фінансові компанії, теж один з видів інвестування, суть його полягає в тому, що ви віддаєте свої гроші компанії, а вона вже думає як їх примножити, робиться це різними способами: купівля потенційно прибуткових проектів, стартапів, акцій тих чи інших компаній, та багато чого іншого – це все справа компанії та її професійних аналітиків, вас цікавитиме тільки прибуток.
  • І цікава відповідь на питання  “куди вкласти гроші в 2016-му році?” а чому б не спробувати вкласти в себе або почати якийсь свій невеличкий бізнес? В кожного ж є мрії, і кожен думав над тим щоб почати щось своє, то чому б не почати зараз? Так, це страшно, але всі ж починали з чогось, а всі попередні інструменти використати для диверсифікації.

4 thoughts on “Куди вкласти гроші в 2016 році?

  1. Действительно актуальный вопрос, причём не только в 2016 году, а вообще в любое время. Тем более что в Украине с постоянными скачками курса валют что-то предвидеть довольно сложно. Я думаю всё же самым выгодным инвестированием является золото. Оно не теряет цену, а только дорожает , да и конвентируется в деньги довольно легко. Хотя у каждого свои интересы…

  2. В принципе, перечислены все варианты. Моё видение по всем ним такое, ведь уже скоро конец 2016 года. Так сказать итог.
    1. Банки. Тридцать банков лишились лицензии. Сколько потеряли люди денег? Можно лишь советовать в Украине только три. Приват, Ощад, Укрсиббанк. Хотя приват сейчас начинают дербанить.
    2.Форекс. Только знания могут в этом виде инвестиций. Даже Памм счета нужно уметь анализировать. Доход как может быть, так может и не быть.
    3. Хайпы. Почему и нет? Только нужно находить ещё и попутные варианты. Такие как рефбэк и платы за постинги от одного админа. Тогда дополнительные деньги будут, вдруг потеряете..
    4. Информация, информация и еще раз информация.

    1. Абсолютно правильно. Найцінніше зараз в світі це інформація та час. Правда і одним і іншим треба вміти користуватись правильно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *