Дайджест новин PrivateFX №11 – Нововведення

Новини, Форекс
Дайджест новостей PrivateFX №11 - Нововведения

Дайджест новостей PrivateFX №11 - Нововведения

Добрий день!
Якщо минулий тиждень був досить спокійний на новини, то цей був просто наповнений різними подіями:

  •  Частково підключили картки – на даний момент працює тільки поповнення, підключення опції виведення буде доступна пізніше.  Нагадаю що для жителів України буде працювати тільки поповнення, так як  процесинг Ecommpay, який забезпечує введення/виведення коштів по карткам в компанії, традиційно не підтримує опцію виведення. Але нам напевно запропонують як альтернативу картки Epayments, але це буде пізніше.
  • Реалізували опцію “Обмеження збитків”, про неї я писав тут і тут, однак не треба сподіватись що тепер ПАММи будуть слідувати своїй ТС, та максимальній просадці, тому що цю функцію потрібно ввімкнути в кожному ПАММі трейдеру самостійно, і далеко не кожен це зараз зробив.
  • Добавили індекс Premium – в нього ввійшли PARAMON, HOZYIN, та PAtrick.
  • До деяких ПАММ рахунків добавили такий гарний значок,  він означає що цей рахунок рекомендований компанією для тих клієнтів хто перейшов по “1+1”
  • У сім’ї Прайвет чергове поповнення, – до складу групи увійшла кіпрська компанія FIBY SOLUTIONS LTD. (Рег. Номер HE 352727).
  • Також виправили деякі помилки сайту (онлайн консультація), та добавили функцію пошуку серед ПАММ рахунків.
  • На цьому тижні я отримав листа від PrivateFX (Я більше не працюю на них і нікому не рекомендую з ними вести хоч якісь справи, детальніше читайте за посиланням), в якому були всі найважливіші новини на даний момент, швидше за все такі листи тепер приходитимуть постійно, а зараз графіки:

Такий різкий зріст мабуть зв’язаний з підключенням карток, багато хто чекав їх бо не хотів платити ті комісії, які беруть ПС.  Досягнення в 2 млн дол в топ 10 отримано, тепер будемо очікувати 5 млн. Кількість ПАММ рахунків – 149. На біржі депозитів ціна залишилась в 5% за лот, але купувати почали трохи активніше.  Всі з топ 10 цього тижня працювали в +, Smartinvest трохи штормило, але на кінець тижня він вийшов в +2,02 інвестору.

Ось такі були новини станом на 18/03/2016, бажаю вам хороших вихідних, та вдалих інвестицій! А щоб під кінець статті підняти вам настрій демонструю черговий мій мем.

Коли SmartInvest закрив просадку в -8% і вийшов в +
Коли SmartInvest закрив просадку в -8% і вийшов в +

3 thoughts on “Дайджест новин PrivateFX №11 – Нововведення

  1. Прочитав сьогодні в групі вконатке про нову акцію, вирішив зареєструватись і прийняти участь в акції, і БОНУС МЕНІ НЕ НАРАХУВАЛИ! Що не так з цим брокером? І чому до тепер не розіграли айфон, яким заманювали людей в групу? У них що немає грошей?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *